Garantáltan a legjobb ár!

Csapatépítő programok

Csapatépítő indoor és outdoor programok széles skáláját (több mint 80 program) kínáljuk kisebb,
illetve nagyobb csapatok számára.

Az alábbiakban ismerjenek meg néhányat a rengeteg kiváló program közül:

Visegrád kincsei

A résztvevők kisebb csoportokban megannyi történelmi emlék felfedezésén és a híres épületek megtekintésén túl, egy kiadós túrával jutnak el a célig a Pilisi Parkerdő területén. A játék folyamán Visegrád kincsei tárulnak a résztvevők elé, akiknek 8 állomást kell megtalálniuk a kapott eszközök, GPS-ek és térképek segítségével, hogy elérhetővé váljon a kincs. Egy állomásról csak úgy tudnak tovább indulni, ha megfejtetik az adott feladványt. Furfangos észjárás és logika szükséges ahhoz, hogy ráleljünk a hőn áhított aranyrudakra.

Sárkányhajó túra

A festői szépségű táj megtekintése a Dunáról, sárkányhajóval. Kb. 10 perces oktatás és a felszerelések kiosztása után következik a vízre szállás, ahol 5-10 perc szükséges általában a csapatok számára, hogy megtalálják a közös ritmust az evezéshez. A hajók befogadóképessége 20-22 fő. A programhoz minden szükséges kelléket biztosítunk: sárkányhajót, lapátokat, mentőmellényeket, tapasztalt kormányost és túravezetőt. Az alapok elsajátításához természetesen segítséget nyújtunk.

Játék határok nélkül

Az 1990-es években Magyarországon az egyik legnézettebb televíziós show-műsor volt. A színesebbnél színesebb játékokkal, feladatokkal teletűzdelt vetélkedőben országok versenyeztek. A programhoz 8-10 fős csapatok szükségesek, akik egymással mérik össze ügyességüket humoros játékainkban.
A játékot elsősorban nagyobb céges, családi és baráti társaságok számára ajánljuk. A feladatokat már 12 éves kortól végre lehet hajtani, így akár gyermekek is részesei lehetnek a programnak.


Trabant derbi

A program folyamán 6 különböző ügyességi feladatot kell a résztvevőknek teljesíteni, valamint egy kvíz is vár rájuk.

Trabant gyorsulási verseny, szlalom pálya, ügyességi versenyek, sor- és váltóverseny, Trabant tolás, húzás vár a résztvevőkre.

Bizalom köre

A mai világban, életünkben a bizalom nagyon fontos szerepet játszik, legyen szó munkahelyi kapcsolatról vagy barátságról. Ez a program 6 olyan játékot tartalmaz, mely a bizalomra épít. Vidámságé, szórakozásé és a mosolyé a főszerep, de közben ki kell derítenünk kikben bízhatunk és kikben kevésbé. A program során a résztvevők egy nagy körben állnak és így próbálják meg végrehajtani a tréner által kért feladatokat, játékokat.

Csapatvár

Elsősorban beltéri csapatépítőnek ajánlott programunk a csapatvár, mely során a csapatok saját „várukat” kell, hogy felépítsék és feldíszítsék. Összhang, csapatmunka és kreativitás szükséges ahhoz, hogy valóban egy stabil, szép és egyedi vár legyen az eredmény. A résztvevők csapatokra osztva teszik hozzá saját munkájukat a vár épüléséhez. Az első csapat tervez, majd nekilát kivitelezéshez és a fennmaradó feladatokat továbbítja a következő csapatnak.

Minden csapatnak tovább kell építeni a várat, és további javaslatokat kell tenni a vár szépítésére, bővítésére az utána lévő csapat számára. Természetesen a vár lehet a cégre jellemző tárgy, logó, autó, fal, stb.

1 perc és nyersz!

Van, amikor nem szeretnél senkivel sem osztozni, van, amikor nem szeretnél senkihez sem alkalmazkodni, van, amikor nem szeretnél senkitől sem függeni. Itt minden csak rajtad múlik. Te csinálod meg, vagy te rontod el. Csakis a tiéd a lehetőség és a csakis a tiéd a felelősség. 1 perc és nyersz játékaink során elsősorban az ügyességet, a logikát és a szerencsét kell segítségül hívnod. Különböző nehézségű játékainkat, éppen úgy ajánljuk családi napokra, mint csapatépítésekre, hiszen a feladataink, játékaink tárháza kimeríthetetlen.

Teamvity

Biztos mindenki ismeri az activity-t, mely valóban tökéletes program lehet egy kikapcsolódásra vágyó kisebb csapat számára. Ez a programunk e társasjáték újraértelmezésével született meg. A legnagyobb különbség, hogy csak csapatokban (min. 4-5, de akár 20 fős) lehet lebonyolítani. A feladatokat különböző eszközökkel megnehezítettük, újraértelmeztük vagy éppen átalakítottuk. Mindezt úgy, hogy a csapatból minden egyes feladványnál minden csapattagnak aktívan részt kelljen venni a mutogatásból, rajzolásból, vagy az elbeszélésből.

Filmkritika

Mindig tudjátok előre mi fog történni az adott filmben? Állandóan kiszúrjátok a filmekben a hibákat? Álmotokból felkeltve is tudjátok, melyik szereplőnek mi a valódi neve? A filmcímeket zsigerből vágjátok? Akkor ez a program Nektek való. Az elmúlt évtizedek "alap" filmjeiből készült összeállítás után kell a csapatnak közös erővel megfejtenie a feladványokat, hogy megkapják méltó jutalmukat.