Csapatépítő programok :: Hotel Silvanus Visegrád -

Csapatépítő programok

Csapatépítő indoor és outdoor programok széles skáláját (több mint 80 program) kínáljuk kisebb,
illetve nagyobb csapatok számára.

Az alábbiakban ismerjenek meg néhányat a rengeteg kiváló program közül:

Rejtvényvadászat

A csapatoknak GPS készülékek segítségével kell elrejtett logikai feladatokat, fejtörőket felkutatni és megfejteni. Nincs kötött útvonal, a csapatoknak kell kitalálniuk a számukra legoptimálisabbat. A csapatok versenyeznek egymással, a játék végén a megtalált útpontok számát és a feladatok megoldásait pontozzuk.

Küldetés - A láda titka

A program kifejlesztésénél a csapaton belüli kommunikáció kiszélesítésére, a csapatok együttműködésében rejlő lehetőségek kiaknázásra fókuszáltunk. A program során lehetőség nyílik arra, hogy mindenki megismerje saját és társai képességeit, illetve a csoport- és csapatmunkában rejlő lehetőségeket. A csapatok GPS-készülék segítségével kutatják fel az állomásokat és információs pontokat, ahol logikai feladatok, rejtvények, tájékozódási feladatok megoldásával egyre közelebb jutnak a kincsesláda helyéhez és felnyitásához. A hatékony megoldáshoz a csapatoknak egymás közötti feladatmegosztásra, összehangolt csapatmunkára, a csapatokon belül egyéni és csoportmunkára, valamint a megszerzett részinformációk átadására, feldolgozására van szükségük.

Elképesztő képregény

Olyan csapatépítő programot kínálunk, melyben mindenki igazi képregényhőssé válhat. A résztevők feladata ugyanis nem más, mint csapatonként egy-egy elképesztően izgalmas, érdekes, és szellemes képregényt alkotni adott tematikára, minőségi és igényes kellékekkel, bőséges kellék és jelmeztárral. Nyelvek: magyar, angol

Gengszterek klubja

A 20-as évek Amerikája elevenedik meg játékunkban, ellenállhatatlan gengszterek, negédes cicababák köröznek, a szesztilalomra pedig nem adunk! A csapatok dönthetik el, hogy ki mellé állnak, a jófiúk táborát, vagy a gengszterek bandáját erősítik inkább, a cél pedig jobban érvényesíteni akaratukat a többieknél… Számos próbatételen esik át mindkét oldal, s aki ügyesebb, gyorsabb, és ravaszabb, csak az számíthat sikerre. Kiváló színészi alakításokkal, egyedi kellékekkel, hangulatos performance-okkal ajánljuk. Nyelvek: magyar, angol

Domino Day

Az építés izgalma lázba hoz, elvarázsol, közös munkára sarkall és az eredmény lélegzetelállító. Minden csapat külön asztalon láthat neki a dominólánc felépítésének, majd a játék végén az asztalokat híddal összekötjük, s indulhat a láncreakció, a nagy döntés pillanata! Több ezer dominóból épülnek a megfelelő dominóképek, melybe a csapatoknak trükkös szerkezeteket is be kell építeni, s a végső döntés a csapat kezében van.

Filmkritika

Mindig tudjátok előre mi fog történni az adott filmben? Állandóan kiszúrjátok a filmekben a hibákat? Álmotokból felkeltve is tudjátok, melyik szereplőnek mi a valódi neve? A filmcímeket zsigerből vágjátok? Akkor ez a program Nektek való. Az elmúlt évtizedek "alap" filmjeiből készült összeállítás után kell a csapatnak közös erővel megfejtenie a feladványokat, hogy megkapják méltó jutalmukat.

Teamvity

Biztos mindenki ismeri az activity-t, mely valóban tökéletes program lehet egy kikapcsolódásra vágyó kisebb csapat számára. Ez a programunk e társasjáték újraértelmezésével született meg. A legnagyobb különbség, hogy csak csapatokban (min. 4-5, de akár 20 fős) lehet lebonyolítani. A feladatokat különböző eszközökkel megnehezítettük, újraértelmeztük vagy éppen átalakítottuk. Mindezt úgy, hogy a csapatból minden egyes feladványnál minden csapattagnak aktívan részt kelljen venni a mutogatásból, rajzolásból, vagy az elbeszélésből.

1 perc és nyersz!

Van, amikor nem szeretnél senkivel sem osztozni, van, amikor nem szeretnél senkihez sem alkalmazkodni, van, amikor nem szeretnél senkitől sem függeni. Itt minden csak rajtad múlik. Te csinálod meg, vagy te rontod el. Csakis a tiéd a lehetőség és a csakis a tiéd a felelősség. 1 perc és nyersz játékaink során elsősorban az ügyességet, a logikát és a szerencsét kell segítségül hívnod. Különböző nehézségű játékainkat, éppen úgy ajánljuk családi napokra, mint csapatépítésekre, hiszen a feladataink, játékaink tárháza kimeríthetetlen.

Csapatvár

Elsősorban beltéri csapatépítőnek ajánlott programunk a csapatvár, mely során a csapatok saját „várukat” kell, hogy felépítsék és feldíszítsék. Összhang, csapatmunka és kreativitás szükséges ahhoz, hogy valóban egy stabil, szép és egyedi vár legyen az eredmény. A résztvevők csapatokra osztva teszik hozzá saját munkájukat a vár épüléséhez. Az első csapat tervez, majd nekilát kivitelezéshez és a fennmaradó feladatokat továbbítja a következő csapatnak.

Minden csapatnak tovább kell építeni a várat, és további javaslatokat kell tenni a vár szépítésére, bővítésére az utána lévő csapat számára. Természetesen a vár lehet a cégre jellemző tárgy, logó, autó, fal, stb.

Bizalom köre

A mai világban, életünkben a bizalom nagyon fontos szerepet játszik, legyen szó munkahelyi kapcsolatról vagy barátságról. Ez a program 6 olyan játékot tartalmaz, mely a bizalomra épít. Vidámságé, szórakozásé és a mosolyé a főszerep, de közben ki kell derítenünk kikben bízhatunk és kikben kevésbé. A program során a résztvevők egy nagy körben állnak és így próbálják meg végrehajtani a tréner által kért feladatokat, játékokat.


Trabant derbi

A program folyamán 6 különböző ügyességi feladatot kell a résztvevőknek teljesíteni, valamint egy kvíz is vár rájuk.

Trabant gyorsulási verseny, szlalom pálya, ügyességi versenyek, sor- és váltóverseny, Trabant tolás, húzás vár a résztvevőkre.

Játék határok nélkül

Az 1990-es években Magyarországon az egyik legnézettebb televíziós show-műsor volt. A színesebbnél színesebb játékokkal, feladatokkal teletűzdelt vetélkedőben országok versenyeztek. A programhoz 8-10 fős csapatok szükségesek, akik egymással mérik össze ügyességüket humoros játékainkban.
A játékot elsősorban nagyobb céges, családi és baráti társaságok számára ajánljuk. A feladatokat már 12 éves kortól végre lehet hajtani, így akár gyermekek is részesei lehetnek a programnak.

Sárkányhajó túra

A festői szépségű táj megtekintése a Dunáról, sárkányhajóval. Kb. 10 perces oktatás és a felszerelések kiosztása után következik a vízre szállás, ahol 5-10 perc szükséges általában a csapatok számára, hogy megtalálják a közös ritmust az evezéshez. A hajók befogadóképessége 20-22 fő. A programhoz minden szükséges kelléket biztosítunk: sárkányhajót, lapátokat, mentőmellényeket, tapasztalt kormányost és túravezetőt. Az alapok elsajátításához természetesen segítséget nyújtunk.

Visegrád kincsei

A résztvevők kisebb csoportokban megannyi történelmi emlék felfedezésén és a híres épületek megtekintésén túl, egy kiadós túrával jutnak el a célig a Pilisi Parkerdő területén. A játék folyamán Visegrád kincsei tárulnak a résztvevők elé, akiknek 8 állomást kell megtalálniuk a kapott eszközök, GPS-ek és térképek segítségével, hogy elérhetővé váljon a kincs. Egy állomásról csak úgy tudnak tovább indulni, ha megfejtetik az adott feladványt. Furfangos észjárás és logika szükséges ahhoz, hogy ráleljünk a hőn áhított aranyrudakra.