Esküvő & családi események :: Hotel Silvanus Visegrád -

Esküvő & családi események

Az esküvő minden ember életében az egyik legemlékezetesebb, legfontosabb esemény, amelynek emlékét mindig szívünkben hordozzuk. Mindannyian tartozunk magunknak azzal, hogy ezt a napot igazán feledhetetlenné varázsoljuk! Ezt ajánlja most Önnek a Hotel Silvanus, Visegrádon, a Fekete-hegy tetején.

SILVANUS ESKÜVŐ avagy ÁLOMESKÜVŐ EGY ÁLOMHOTELBEN

A hagyomány és az ősi legendák szerint ezen a vidéken található a Föld szívcsakrája és nem messze innen dobog a Föld szíve. Élje át a Hotel Silvanusban azt a felemelő pillanatot, amikor élete egyik legboldogabb napján a szíve együtt dobban a Földével! Nászajándékképpen pedig merítsen mindabból a szépségből, harmóniából és lélek-energiából, ami aztán végig fogja kísérni Önt egész életén!

A Hotel Silvanus nem csak az esküvői ceremónia szervezését és a teljes rendezvény lebonyolítását vállalja. Mi a Dunakanyar és a Pilis páratlan, semmi mással össze nem hasonlítható, csodálatos környezetét és panorámáját kínáljuk az eseményhez méltó díszletnek, kiváló konyhánk remekeit ajánljuk a vendégeknek, gyönyörű szobáinkat és kedves, mosolygós személyzetünket pedig mindazoknak, akik egy vagy két éjszakát is eltöltenének nálunk a nagy esemény kapcsán!

A vendéglátáson túl pedig vállaljuk a teljes esküvői szertartás megszervezését, beszerezzük a gyönyörű virágokat és minden más dekorációt, intézzük az anyakönyvvezetőt, a profi sminkest, a cateringet és persze az élő zenekart is!

Családi események

Ne feledje, hogy szállodánk és Panoráma éttermünk bármely családi esemény megünneplésére is szeretettel ajánlja szolgáltatásait. Ha szeretné emlékezetessé tenni házassági évfordulóját, vagy meglepetésként egy családtagja számára születésnapi partyt szervez, hívjon minket, jöjjön el hozzánk!

Nemcsak Panoráma Éttermünk specialitásait kínáljuk a jeles családi alkalmakra, de levesszük válláról a partyszervezés terhét is. Vállaljuk születésnapi, névnapi bulik, házassági évfordulók, keresztelők, eljegyzések lebonyolítását. Gondoskodunk programokról, zenéről, fellépő művészekről, hangulatról, finom ízekről és a páratlan panorámáról. Igény esetén kedvezményes szobaárakat is biztosítunk, vagy sofőrünk is áll szíves rendelkezésére!