Megújult a Silvanus konferenciatechnikája :: Hotel Silvanus Visegrád -

Megújult a Silvanus konferenciatechnikája

2019. januárban Hotelünk konferenciatermeit vadonatúj, modern, szélesvásznú, 3D-képes, vezetéknélküli kommunikációt használó projektorokkal és korszerű, motoros mozgatású, széles képarányú vetítővásznakkal szereltük fel.

Emellett a legmodernebb – és a magyarországi hotelek között országos szinten is egyedülálló – technológiát alkalmazó interaktív, érintőképernyős prezentációs eszközöket is szolgálatba állítottunk. Az érintőképernyős technikát céges partnereink számára 2019. április 30-ig térítésmentesen bocsátjuk rendelkezésre, rövid betanítással együtt.

Az LSK Meeting Display interaktív kijelzőmegoldások

A megújult MDE és MDX sorozatú LSK Meeting Display interaktív kijelzőmegoldás megalkotásával is elérhetővé válik a valódi együttműködés. Az ügyfelek egyedi igényeihez tökéletesen igazított interaktív megoldás – a letisztult design és a tökéletes vizuális élmény megtartása mellett – minden olyan esszenciális funkciót tartalmaz, amely révén hatékonyabbá válhatnak a meglévő üzleti folyamatok.

Érintésérzékeny kijelző

Kiváló minőségű, strapabíró, 4K/Ultra-HD felbontású e-LED háttérvilágítással rendelkező, alacsony fogyasztású LCD kijelző, amelyet egy sima, tükröződésmentes edzett üvegfelület véd a karcolások és a sérülések ellen. A vadonatúj kapacitív – vagy az infravörös elven működő – érzékelési technológiának köszönhetően az interaktív kijelző kiemelkedő érintési pontosságot és kivételes jegyzetelési élményt nyújt a bonyolult adatok prezentációja közben is.

Multitouch kialakítás

Az érzékelési technológia 20 érintési pont egyidejű detektálását teszi lehetővé az interaktív kijelző teljes munkafelületén külön több-felhasználós üzemmód elindítása, valamint térbeli és időbeli korlátozás nélkül.

Kézmozdulatokkal történő vezérlés

Interaktív kijelzőink hasonló felhasználói élményt biztosítanak, mint amit a többi érintés-érzékeny eszköz (pl. okostelefonok, táblagépek, stb.) használata során megtapasztaltunk. Egyszerű és ösztönös kézmozdulatokkal a lehető legtermészetesebb módon teszik lehetővé a digitális tartalmak manipulációját, illetve az egy- és többujjas gesztusokkal történő irányítást, úgymint az oldalak pásztázása és lapozása, valamint az objektumok kicsinyítése-nagyítása, forgatása és eldobása.

Valódi kollaborációs szoftver ökoszisztéma

Az LSK Work2gether interaktív üzleti kollaborációs szoftver a pofonegyszerű használat mellett a hatékony eszközök hosszú sorát, végtelen fehértábla felületet, a képernyőn megjelenített tartalmak részletének vagy egészének rögzítését, valamint a beépülő LSK Ink digitális okostinta-szoftvernek köszönhetően az alkalmazásokra történő jegyzetelés lehetőségét biztosítja. Az LSK Ink for Office bővítmény segítségével jegyzetek készíthetők közvetlenül a Word, Excel és PowerPoint állományokban.

Az eszköz bemutató kisfilmje: