SZÉP-kártya információk :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

FIZETÉS SZÁLLODÁNKBAN SZÉP-KÁRTYÁVAL

Ajándékozzon szeretteinek wellness-pihenést vagy fürdőbelépőt  SZÉP-kártyájának használatával!

 

A Széchenyi Pihenőkártya az évek múlásával egyre népszerűbb; számos munkáltató választja a béren kívüli juttatás ezen formáját. Szállodánkban is gond nélkül használhatja SZÉP-kártyáját. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat. 

Jelenleg a munkáltató három kibocsátó bank közül választhat, OTP, MKB és K&H. A SZÉP-kártya három alszámlával – más néven „zsebbel” – rendelkezik: szállás alszámla, vendéglátás alszámla és szabadidő alszámla. Van olyan munkáltató, aki a SZÉP-kártya szállás alszámlára utal, mellyel munkavállalói pihenéséhez kíván hozzájárulni, mások a vendéglátást, vagy a szabadidő alszámlát részesítik előnyben. Szállodánk mindhárom bank (OTP, MKB, K&H) által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadja.

SZÉP-kártya szállásra

A szállás „zseb” egyenlege felhasználható a Hotel Silvanusban eltöltött vendégéjszakák árának kifizetésére, illetve a félpanziós étkezésen kívül elfogyasztott minden ételre és italra, valamint az igénybe vett wellness-szolgáltatásokra. Ezen túl a vendéglátás alszámlával és a szabadidő zsebbel is rendezhető a szálloda összes saját szolgáltatásának ellenértéke. 
Fontos, hogy idegenforgalmi adó nem fizethető SZÉP kártyával, csak bankkártyával vagy készpénzzel.
 
Wellness SZÉP-kártyával 

Mivel a kibocsátó a SZÉP-kártya használata tekintetében úgy rendelkezik, hogy a szálláshely alszámlát az igénybe vevők belföldi szálláshelyre, utazásszervezési szolgáltatásra, gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen elérhető bármely – akár akciós árú – szolgáltatásra vehetik igénybe, ezért vendégeink wellness-belépőjük árát is kiegyenlíthetik ily módon.

Előlegfizetés SZÉP-kártyával 

Mindhárom SZÉP-kártyával lehet előleget fizetni.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy SZÉP-kártyáról masszázs-szolgáltatásra történő előleg utalásakor a többféle „Silvanus” megjelölésű lehetőség közül a „Silvanus Hotel Kft.” nevét viselőt válasszák
ki.

K&H SZÉP kártya

K&H SZÉP-kártya esetén telefonos engedélyeztetés szükséges. A vendég a K&H telefonos ügyfélszolgálatán (TeleCenter: 06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP-Kártya Ügyfélszolgálat) kezdeményezheti a tranzakciót. A bank ezután felveszi a kapcsolatot a szálláshellyel, és amennyiben a szálláshely beazonosítja a vendéget, a bank jóváhagyja, majd az összeget leemeli a kártyáról. A tranzakció teljes átfutási ideje 4-5 nap is lehet!

OTP SZÉP-kártya

OTP SZÉP kártya esetén a következőket szükséges tennie: regisztrálja kártyáját az http://www.otpszepkartya.hu oldalon. Az OTP SZÉP-kártya előlegfizetés menüpontnál válassza ki szállodánkat és írja be az átutalni kívánt összeget. Az utalás közleményében mindenképpen tüntesse fel a foglalási számot, az utazás dátumát, valamint a számlázási címet. Ezután a fizetés gombot megnyomva az előleg utalása az OTP SZÉP-kártyáról megtörténik, és így kártyaegyenlege a foglaló összegével csökken. Az utalásról bizonylat készül, melyet kérünk nekünk megküldeni szíveskedjenek!
 
MKB SZÉP-kártya

MKB SZÉP-kártya esetén a szálloda indítja el a tranzakciót, ehhez a következő adatokra van szükség: a kártyatulajdonos neve és a kártya azonosító száma, mely a kártyán a név fölött található. Az elindított tranzakcióról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a jóváhagyáshoz szükséges számsort, valamint ehhez a linket. A tranzakció teljes átfutási ideje 4-5 nap is lehet!
  
Lemondás

Lemondás esetén a SZÉP-kártyáról utalt előleget – a SZÉP kártyák felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet értelmében, mely szerint azok készpénzre, számlapénzre vagy egyéb, készpénzt helyettesítő fizetőeszközre át nem válthatók – kizárólag a SZÉP-kártyára tudjuk visszautalni. A visszautalás – a mi hatáskörünkön kívül eső okokból – sajnos rendkívül hosszadalmas, így ennek tudatában érdemes megfontolni, hogy a befizetés SZÉP-kártyával történje-e.
Lemondási feltételeink értelmében minden esetben 10 % kezelési költséget számítunk fel!
 
További információ

A SZÉP-kártyát kibocsátó bankok honlapján számos információ megtalálható a felhasználási lehetőségekkel kapcsolatban. Amennyiben további kérdése van, keressen bennünket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére akár a szálláshely, az éttermi vendéglátás vagy a wellness SZÉP-kártya segítségével történő kiegyenlítésével kapcsolatban.