Törzsvendég-program :: Hotel Silvanus Visegrád -

Törzsvendég-program

Szállodánk rendszeresen visszatérő egyéni vendégei részére törzsvendég-programot működtet, ezzel is elismerve és honorálva bizalmukat, hűségüket. 

 

Hogyan válhat Törzsvendéggé?

A Vendég harmadik - honlapunkon vagy Rezervációnkon leadott - szobafoglalása után automatikusan jogosult VIP Törzskártya igénylésére.  A belépés feltétele az itt letölthető Jelentkezési lap kitöltése. Ezt, kérjük, e-mailen (info@hotelsilvanus.hu) vagy postai úton (Silvanus Hotel Kft., 2025 Visegrád, Pf. 24.) részünkre eljuttatni szíveskedjenek. Természetesen lehetőség van a Jelentkezési Lap  szállodában történő kitöltésére és leadására is. Kérje munkatársaink segítségét a Recepción, illetve az értékesítésen. A kártya elkészítése után Vendégeinknek azonnal lehetőségük nyílik a kedvezmények igénybevételére. 

Miért jó ez a Vendégnek?

Minden alkalommal, amikor Ön Szállodánk Vendége, szolgáltatásainkra vonatkozóan 15% kedvezményben részesül. Ezen kívül itt-tartózkodása alatt a Szálloda apró figyelmességekkel kedveskedik Önnek. Exkluzív ajánlatainkat és programlehetőségeinket pedig e-mailes hírlevelünkben elsőként kaphatja kézhez.

Kell-e bármilyen díjat fizetni?

Nem, a tagság ingyenes, csak a formanyomtatvány kitöltése szükséges, illetve ha adatai már megtalálhatók rendszerünkben, úgy csak azok ellenőrzése szükséges.  

Mire vonatkozik a megszerzett kedvezmény?

A szálloda minden saját szolgáltatására. 

 

Feltételek:

  • A törzsvendég-program kedvezményeit csak egyéni vendégeink vehetik igénybe, amennyiben a foglalást közvetlenül a Szállodánál (telefonon, e-mailben, vagy weboldalunk foglalási rendszerén keresztül) adják le. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a foglalást mindig ugyanazon a néven adják le (célszerű annak a nevére leadni, akinek a nevére szól a kártya), és a foglalásban jelöljék meg a VIP Törzskártya számát. 
  • A Törzsvendég-program kedvezményei további kedvezményekkel nem vonhatók össze
  • A törzsvendég-kedvezményt kizárólag a közeli hozzátartozók (gyermekek, nagyszülők) vehetik igénybe, amennyiben a törzsvendég kedvezményezett is velük van. 
  • Egy törzskártyával egyidejűleg maximum 2 szoba vendégéjszakája számítódik össze. 
  • A kedvezmények visszavonásig érvényesek.