Ayurvédikus kezelések :: Hotel Silvanus Visegrád -

Keralai (Dél-India) meleg, olajos ayurvédikus masszázs

Az ajurvéda eredeti, tradicionális, az indiai Kerala tartományból származó masszázs. Minden esetben 100%-os, hidegen sajtolt növényi olajat használ, melyet felmelegítve viszünk fel a testre, ezért a masszázs egyben hőterápia is. Rendkívül hatásos gyógyító, bőrfiatalító, stresszoldó és méregtelenítő. Megszünteti az álmatlanságot, fiatalítja a testet és az elmét. Hatásosan csillapítja az izomfájdalmakat. 

Hotel Silvanus Visegrád - Ayurvéda

Ayurvéda rész-testmasszázs

  • Fej - nyak – váll
  • Elősegíti a jó alvást, szellemi frissességet okoz és enyhíti a fizikai fáradtságot, Idegnyugtató hatású és kiváló a hajhullás ellen.

9.900 Ft

(30 perc)

Ayurvéda masszázs – teljes ellazulás

Teljes test (fej- és arckezelés nélküli)

15.900 Ft

(60 perc)

Abhyanga tradicionális ayurvéda-masszázs

A hagyományos keralai testmasszázs során olajokkal kenjük be az egész testet, majd ritmikus, szisztematikus mozdulatokkal masszírozzuk végig az izmokat, az idegeket és a létfontosságú szerveket. Hatékony mindenfajta fájdalomra (fej- és hátfájás, porckorong-problémák stb.) esetén, valamint méregtelenít és oldja a testi és lelki feszültséget, fiatalít és jó közérzetet eredményez. 

15.900 Ft

(60 perc)

Ayurvéda megfiatalító masszázs

Teljes test

21.900 Ft

(90 perc)

Abhyanga ayurvéda– a Masszázsok Királynője

A teljes test olajos masszázsa. Lazítja és oldja a testben leülepedett méreganyagokat. A test és a lélek felfrissítésére, harmonizálására használják. Az ayurvédikus masszázslépések az egész testen végighaladnak, felszabadítva egy-egy terület blokkjait.

21.900 Ft

(90 perc)

Fej-, nyak- és arc – Ayurvéda masszázs

A nyugtató fejmasszázs enyhíti a fejfájást és javítja az agyi vérkeringést

9.900 Ft

(30 perc)

Talp- comb és hát - Padabhyanga masszázs

9.900 Ft

(30 perc)