Garantáltan a legjobb ár!

Ayurvédikus kezelések

Az ayurvéda masszázs nem csak felfrissíti a testet és lelket, de segít megőrizni egészségünket, támogatja a regenerálódást, a feltöltődést, a betegségek megelőzését és legyőzését.

Földünk szívcsakrájának gyógyító energiái az ayurvédikus masszázskezelés jótékony tulajdonságaival kiegészülve, csodákra képesek! Szülessen újjá, szépüljön, gyógyuljon és töltődjön fel nálunk!

„Indiai” masszázs /abhyanga/ 60’

Teljes testmasszázs szezám- és mandulaolajjal végzett mélyizomlazítással, mely felszabadítja a szervezet rejtett energiáit, regenerálja a túlfeszített izmokat, megszűnteti a stressz által keletkezett izomcsomókat. Személyre szabott, speciális gyógyolajok használatával történik (igény szerint intenzív erős vagy kényeztető gyengéd). Javasolt: stressz, kimerültség, alvászavar, bőrszárazság, izomfájdalom esetén, méregtelenítésre.

9.900 Ft

(60 perc)

„Indiai” masszázs plusz /abhyanga/ 90’

Teljes testmasszázs, fej-, kéz- és talpmasszázzsal kiegészítve, szezám- és mandulaolajjal végzett mélyizomlazítással, mely felszabadítja a szervezet rejtett energiáit, regenerálja a túlfeszített izmokat, megszűnteti a stressz által keletkezett izomcsomókat. Személyre szabott, speciális gyógyolajok használatával történik (igény szerint intenzív, erős vagy kényeztető, gyengéd). Javasolt: stressz, kimerültség, alvászavar, bőrszárazság, izomfájdalom esetén, méregtelenítésre.

13.800 Ft

(90 perc)

„Buddha” masszázs /shiroabhyanga/ 30’

Speciális gyógyolajjal és jázminolajjal végzett fej-, nyak-, vállmasszázs, mely az érzőidegek ingerlésén keresztül teljesen ellazít, relaxál. Javasolt: fejfájás, migrén, feszültségoldás, nyaki diszkomfortérzet, ingerültség esetén.

5.800 Ft

(30 perc)

„Siva” masszázs /padabhyanga/ 30’

Ayurvédikus talp- és lábmasszázs, meleg szezám- és kókuszolajjal. A marmapontok érintésével, stimulálásával gyógyít, frissít, relaxál és feltölt energiával. Javasolt: fáradtságérzet, gyengeség, oedema, nyirokpangás esetén.

5.800 Ft

(30 perc)

„Hindi” kezelés és masszázs /shirodara/ 60’

Meleg, gyógyító szezámolaj sugárban történő folyatása a fej meghatározott részeire, melyet regeneráló mandula- vagy kókuszolajos masszázzsal kombinálunk. Javasolt: alvászavar, krónikus fáradtság szindróma, vegetatív disztónia, fejfájás, depresziós tünetek esetén.

11.800 Ft

(60 perc)