Yumeiho masszázs :: Hotel Silvanus Visegrád -

A Yumeiho masszázs

Kedves Vendégeink!

A Yumeiho masszázs 2022. július 22 - augusztus 01. között nem elérhető!

 

A Yumeiho kínai eredetű terápiás forma, amely a következő elemekből áll: mélyizom-masszázs, akupresszúra és ízületi stimuláció, melyek közül az utóbbi a test energiaáramlásának rendezését szolgálja. 


A test statikai állapotért a medence helyzete felelős, ugyanis a helytelen gerinctartás oka mindig az elmozdult medence. A helytelen tartás miatt statikai hiba alakul ki a vázrendszerben, amelyet az izomzat igyekszik kompenzálni. Bizonyos izmok ilyenkor a hiba hatásainak mérséklése érdekében túlműködnek. Ezek az izmok idővel merevek, megrövidültek, illetve túlnyúltak lesznek. Romlik a vérellátásuk, az érintett területen pedig oxigénhiányos állapot alakul ki. Gyakran ízületi blokkok keletkeznek, ami a mozgásterjedelem beszűküléséhez vezet.

 

A Yumeiho célja

A probléma azonban sajnos nem csak a csípőízületben jelenik meg, hanem az érintett testfél ízületeiben, kötőszöveteiben is. A Yumeiho célja a test szimmetriájának helyreállítása és megőrzése. A nyomó-gyúró mozdulat a terapeuta saját testsúlyát felhasználva történik, hatásaiban mélyen behatolva a szövetekbe. Ez a masszázs (mivel nem szükséges vivőanyag) ruhán keresztül történik. Kiválóan alkalmas akut vázrendszeri problémák akár terápiás kezelésére is. 

 

Masszázsidőpont-foglalás: +36 30 690 2974