Garantáltan a legjobb ár!

Kedves MVÜK-tagtársunk!

Kollégáimmal együtt évek óta nagy örömmel és szívesen járunk az MVÜK kiválóan felépített, tartalmas rendezvényeire, ahol rengeteg nagyszerű embert volt alkalmunk megismerni. Ezek a beszélgetések rengeteg hasznos információt és még több fantasztikus emberi kapcsolatot hoztak mindannyiunk számára. Amióta pedig Jánosékkal bevezettük az MVÜK- Silvanus klubrendezvényeket, ezek a tapasztalatok, ha lehet, még pozitívabbak  lettek a számunkra.

Tavaly elhatároztuk, hogy elmélyítjük és kiterjesztjük a tagvállalatokkal fennálló üzleti kapcsolatainkat – hiszen sok nagyon sikeres üzlet született már eddig is e körön belül. E célból általános üzleti engedményt léptetünk életbe, melynek egyetlen feltétele – azon kívül, hogy a Partner MVÜK-tagvállalat legyen – a lenti kérdőív kitöltése. Ennek célja pedig semmi más, mint saját marketingtevékenységünk fejlesztése, és ezúton is köszönjük Nektek ebben való támogatásotokat, segítségeteket.

A lenti kérdőív néhány perc alatt eszközölhető kitöltésével automatikusan tagjává váltok a Silvanus belső partneri körének, akiknek céges rendezvényeihez 10% garantált, automatikus kedvezményt biztosítunk minden általunk nyújtott, saját szolgáltatásunkból, legyen az szállás vagy vendéglátás.

Szeretettel várunk Benneteket a Hotel Silvanus****-ba, a 2018-as Év Hotelébe!

Cég adatai

Kapcsolattartó adatai

Egyéb kérdések