Üzemszünet :: Hotel Silvanus Visegrád -

Üzemszünet

KEDVES VENDÉGEINK!

 

Mivel számunkra is Vendégeink és munkatársaink – valamint azok családja – egészségének és biztonságának védelme a legfontosabb, ezért tekintettel a világjárvány teremtette helyzetre, szállodánkban 2020. március 23-tól határozatlan ideig üzemszünetet tartunk. Az üzemszünet ideje alatt – további értesítésig – vendégeket nem tudunk fogadni.

Ezúton szeretnénk felhívni az előleggel garantált, érvényes foglalással rendelkező Vendégeink szíves figyelmét arra, hogy ezen vis maior helyzetben a már befizetett előlegeket nem áll módunkban visszafizetni. Természetesen az Önök által befizetett előleg összegét későbbi időpontban fel tudják használni, és arra is van mód, hogy a befizetett összegről ajándékutalványt állítsunk ki.

Amennyiben a közeljövőben lejáró utalvány birtokosai, kérjük, jelezzék ezt felénk az info@hotelsilvanus.hu e-mail címen. Utalványuk érvényességét természetesen meghosszabbítjuk.

Köszönjük megértésüket és támogatásukat ezekben a példa nélküli, többek között a teljes turisztikai iparágat megroppantó időkben. Bízunk benne, hogy a helyzet hamarosan rendeződik és az élet visszatér a megszokott kerékvágásba Magyarországon és mindenütt a világon.

 

Szeretettel várjuk Önöket vissza szállodánkba, amint jobbra fordul a helyzet.

 

Jó egészséget kívánva,


Lantos Árpád szállodaigazgató

és a Hotel Silvanus teljes csapata