Megújul a Panoráma Étterem :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Megújul a Panoráma Étterem

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy még a nyári főszezon előtt megújul páratlan panorámájáról és messze földön híres vadételeiről ismert éttermünk télikertje, a büfének helyet adó Lovag termünk, valamint kis konferenciatermeink, a Mozaik, a Vadász és a Gobelin. Fontos azonban, hogy a felújítás ideje alatt wellnessünk zavartalanul üzemel. Jó hír emellett, hogy „Az év medencéje” díjat elnyert külső Panoráma medencénk – a gyermekmedencével együtt – már várja kedves vendégeinket. 

 

Az egykor pusztán a mostani Lovag teremre korlátozódó területű, de már akkor is híres és népszerű Panoráma éttermet a kilencvenes években egy nagy területű úgynevezett télikerttel bővítettük ki, ami — hatalmas üvegfelületeinek köszönhetően — a Dunakanyar és a mennyezet felől is természetes megvilágítást kap. 


Ugyanez a megoldás biztosítja, hogy szintén egyedülálló kilátással rendelkező Wellness-központunk is természetes fényben fürödjön, és kínálja a Dunakanyar megunhatatlan panorámáját úgy, hogy közben vendégeink a kényelmes melegben élvezhetik medencéink kényeztetését. 

 

Mi történik most? 


A felújítás 2022. május 9-tól június 16-ig fog tartani. Eközben a lehető legnagyobb mértékben figyelembe fogjuk venni Vendégeink nyugodt pihenésének biztosítását. A munkálatok időszakában az Étterem feladatait Sörözőnk - és annak a medencetérrel szomszédos terasza - veszi át, ezért ebben a néhány hétben Vendégeink a Sörözőben és  – az időjárástól függően – annak teraszán, vagy akár a medenceteraszon fognak tudni étkezni. 


A felújítási munkákat Önökért végezzük. Szíves megértésüket nagyon köszönjük! Biztosak vagyunk abban, hogy megújult részlegeink Vendégeink teljes örömére fogják feladatukat ellátni a munkálatok befejeztével is. Még egyszer köszönjük szíves türelmüket!